Natuurcollectief Brabant


Natuurcollectief Brabant

Natuurcollectief Brabant is opgericht door Frederike Scholten en Frans de Laat om het voor natuurbeheerders in Brabant mogelijk te maken om beheersubsidie aan te kunnen blijven vragen. Per 2017 moet een aanvraag voor beheersubsidie minimaal 200 hectare betreffen en door de krachten te bundelen kunnen ook beheerders van kleine stukjes natuur van de regeling SNL gebruik blijven maken. Deze drempel kan de komende jaren nog verhoogd worden. Daarbij wordt certificering verplicht.

Het Natuurcollectief Brabant verzorgt voor de deelnemers aan het collectief de aanvraag en afhandeling van de beheervergoeding. Het collectief dient ook wijzigingsverzoeken in van de natuurbeheerplankaart voor haar deelnemers.


Het bestuur van Natuurcollectief Brabant bestaat uit:

-Frederike Scholten
-Frans de Laat
-Marnix Konings

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06 830 241 65


 Foto achtergrond: www.fotohenkpijnenburg.nl

Belangrijke data

 


Wat te doen als uw beschikking afloopt op 31 december

               *stuur vóór 15 april het aanmeldformulier (zie hieronder) ingevuld aan info@natuurcollectiefbrabant.nl.

               * dan bent u tevens aangemeld bij Part-Ner en ontvangt u van hen alle informatie over de certificering.

Ook als u meer dan 200 ha beheert kan het heel aantrekkelijk zijn om aan te vragen via NCB. De certificering blijft hetzelfde en wij zorgen voor de IMNA-proof aanvraag van uw SNL. Bel gerust om te overleggen wat we voor u kunnen betekenen.

Hebt u een terrein dat nieuw ingericht is en waar u subsidie voor wilt aanvragen, stuur dan het aanmeldformulier in zodat NCB contact opneemt met u of bel zelf met Frederike Scholten 0683024165.

Voor aanmelding bij het Natuurcollectief Brabant kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.


NC Brabant

Frederike Scholten
06 830 241 65

Sparrendaalseweg 11
5262 LR Vught