Natuurcollectief Zeeland


Natuurcollectief Zeeland

Natuurcollectief Zeeland

Natuurcollectief Zeeland wordt opgericht door Ad Ruijtenberg en Joan Seijdlitz. Zij hebben allebei natuur met daarop een SNL beheervergoeding. Inmiddels hebben zich al meer deelnemers aangemeld. Natuurcollectief Zeeland voldoet aan de 75 ha-grens die de provincie Zeeland heeft ingesteld.

Wat betreft de certificering hebben de deelnemers in Natuurcollectief Zeeland allemaal een eigen certificaat. Hiermee zijn zij zelf verantwoordelijk voor het beheer en het wel of niet ontvangen van een beheervergoeding daarvoor.

Wilt u aansluiten bij Natuurcollectief Zeeland dan moet u twee dingen doen:

  1. U vult het aanmeldformulier (zie onderaan deze pagina) in en stuurt dat naar a.ruijtenberg@zeelandnet.nl. Zeker als uw beschikking dit jaar afloopt en u wilt opnieuw een beheervergoeding ontvangen moet u dit gaan doen, zodat het collectief de aanvraag voor de SNL beheervergoeding op tijd kan indienen.
  1. U doet een aanvraag voor een eigen certificaat natuurbeheer via Part-Ner certificering natuurbeheer. Voor meer informatie stuurt u een mail naar info@part-ner.nl of u kunt contact opnemen met Tineke de Vries (06-41879941).

Voor aanmelding bij het Natuurcollectief Zeeland kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.